Kuchyně • Cuisine
Afghánistán • Bangladéš • Brunej • Jordánsko • Malajsie • Mali • Pákistán • Sýrie • Thajsko
Filtrujeme prosné pivo • Teli • Země Dogonů • MALI Příprava džalebi • Radžšahí (Rajshahi) • BANGLADÉŠ Plovoucí kuchyně na plovoucím trhu • Damnoen Saduak • THAJSKO Ča thai • Chatuchak • Bangkok • THAJSKO Večeře uvařená na uhlících v jámě • Umm Sabatah • Vádí Ram (Wadi Rum) • JORDÁNSKO Housky s kardamonem • Damašek • SÝRIE Pekař • Ajbak • AFGHÁNISTÁN Oběd • Do Abi • AFGHÁNISTÁN Chleba je třeba • Kábul • AFGHÁNISTÁN Dám si jednu nimbu paani • Multan • PÁKISTÁN Kvašené pickles • Ráwalpindi • PÁKISTÁN Lassí • Uč Šaríf (Uch Sharif) • PÁKISTÁN Plovoucí jídelny • Ampawa • THAJSKO Čínská čtvrť • Bangkok • THAJSKO Víkendový trh Chatuchak • Bangkok • THAJSKO Tajemství pouliční kuchyně • Bangkok • THAJSKO Dokonalá atrapa jídla ve výloze restaurace • Hua Hin • THAJSKO Snídaně na ulici • Hua Hin • THAJSKO Khao lam – lepkavá rýže v bambusu • Hua Hin • THAJSKO Dlouhý roti john na nočním trhu v Gadongu • Bandar Seri Begawan • BRUNEJ ... a čínským jídelnám... • Kota Kinabalu • MALAJSIE Filipínský noční trh • Kota Kinabalu • Borneo • MALAJSIE Podstata steamboat (parník) nebo také hot pot (horký kotlík) restaurací spočívá v kombinaci kulinářského a sociálního zážitku. Každý si ve společném vývaru vaří svou polévku z čerstvých přísad (různé druhy zeleniny, masa, ryby, vajíčka, těstoviny apod.) – kluci steamboat milují • Sandakan • MALAJSIE Kuřecí/hovězí satay se jí namáčené do omáčky • pasar malam • Putrajaya • MALAJSIE Filtrujeme prosné pivo • Teli • Země Dogonů • MALI Příprava džalebi • Radžšahí (Rajshahi) • BANGLADÉŠ Plovoucí kuchyně na plovoucím trhu • Damnoen Saduak • THAJSKO Ča thai • Chatuchak • Bangkok • THAJSKO Večeře uvařená na uhlících v jámě • Umm Sabatah • Vádí Ram (Wadi Rum) • JORDÁNSKO Housky s kardamonem • Damašek • SÝRIE Pekař • Ajbak • AFGHÁNISTÁN Oběd • Do Abi • AFGHÁNISTÁN Chleba je třeba • Kábul • AFGHÁNISTÁN Dám si jednu nimbu paani • Multan • PÁKISTÁN Kvašené pickles • Ráwalpindi • PÁKISTÁN Lassí • Uč Šaríf (Uch Sharif) • PÁKISTÁN Plovoucí jídelny • Ampawa • THAJSKO Čínská čtvrť • Bangkok • THAJSKO Víkendový trh Chatuchak • Bangkok • THAJSKO Tajemství pouliční kuchyně • Bangkok • THAJSKO Dokonalá atrapa jídla ve výloze restaurace • Hua Hin • THAJSKO Snídaně na ulici • Hua Hin • THAJSKO Khao lam – lepkavá rýže v bambusu • Hua Hin • THAJSKO Dlouhý roti john na nočním trhu v Gadongu • Bandar Seri Begawan • BRUNEJ ... a čínským jídelnám... • Kota Kinabalu • MALAJSIE Filipínský noční trh • Kota Kinabalu • Borneo • MALAJSIE Podstata steamboat (parník) nebo také hot pot (horký kotlík) restaurací spočívá v kombinaci kulinářského a sociálního zážitku. Každý si ve společném vývaru vaří svou polévku z čerstvých přísad (různé druhy zeleniny, masa, ryby, vajíčka, těstoviny apod.) – kluci steamboat milují • Sandakan • MALAJSIE Kuřecí/hovězí satay se jí namáčené do omáčky • pasar malam • Putrajaya • MALAJSIE Filtrujeme prosné pivo • Teli • Země Dogonů Příprava džalebi • Radžšahí (Rajshahi) Plovoucí kuchyně na plovoucím trhu • Damnoen Saduak Ča thai • Chatuchak • Bangkok Večeře uvařená na uhlících v jámě • Umm Sabatah • Vádí Ram (Wadi Rum) Housky s kardamonem • Damašek • SÝRIE Pekař • Ajbak Oběd • Do Abi Chleba je třeba • Kábul Dám si jednu <i>nimbu paani</i> • Multan Pickles • Ráwalpindi Lassí • Uč Šaríf (Uch Sharif) Plovoucí jídelny • Ampawa Čínská čtvrť • Bangkok Víkendový trh Chatuchak • Bangkok Tajemství pouliční kuchyně • Bangkok Atrapa • Hua Hin Snídaně na ulici • Hua Hin th_huahin_khao_lam_otevrena_1024-4573.jpg Dlouhý roti john na nočním trhu v Gadongu • Bandar Seri Begawan ... a čínským jídelnám... Filipínský noční trh • Kota Kinabalu • Sabah (Borneo) Podstata steamboat (parník) nebo také hot pot (horký kotlík) restaurací spočívá v kombinaci kulinářského a sociálního zážitku. Každý si ve společném vývaru vaří svou polévku z čerstvých přísad (různé druhy zeleniny, masa, ryby, vajíčka, těstoviny apod.) – Kuřecí/hovězí satay se jí namáčené do omáčky • pasar malam • Putrajaya |